Většina z vás si asi bude myslet že jsem se zbláznil,dávat na AHC do prodeje žabožrouta,ale třeba zde někdo bude vědět o někom kdo shání spolehlivé přemistovadlo...
Prodám Renault Megane 1.5dCi 78kW
- r.v. 2008
- obsah 1461
- motor 1.5 dCi
- výkon 78kw/106PS
- barva červená
- karoserie kombi (grandtour)
- převodovka 6 st. manual
- počet km cca 120 000 km
výbava:
- KLIMA manuální
- ABS
- 6x Airbag
- originál autoradio s CD
- přední mlhovky
- centrál na DO 2x startovací karta
- 2x el okna předek
- alu kola 16" 205/55 (6.5mm)
- nastavitelný volant
- 6x repro
- dělená zadní sedadla
- imobilizér
- palubní počítač
- roleta kufru
Stav:
Po motorové a podvozkové stránce si troufám napsat 1A.
Doted s autem nebyly žádné problémy. Pouze běžná údržba. Kosmetické vady laku asi jako každé auto co často parkuje ve městě,ale nic hrozného.
Výčet investic co mi pamět saha:
05/2012-nove brzdové desky na vsech kolech
03/2013-rozvody i s pumpou,olej shell 5w40,novy naftovy filtr
06/2013-vzduchovy filtr,nove tyče stabilizátoru,tyč řízení,geometrie
oprava po nehodě
- auto bylo v roce 2010 ťuklé se srnkou (foto doložím)
vše bylo řešeno v rámci havarijního pojištění ve značkovém servisu Reanult AD Kunovice originálními díly: Kapota,nárazník,světla a nevim co ještě.
Faktura na cca 150.000- (doložím)
K autu dam zimní plech. kola,gumovou vanu do kufru,korektor laku primo od renaultu na vyšperkování kosmetických vad. Veškeré dokumentace k vozu,autorádiu atd (zapoměl jsem nafotit).
Jediné co nefunguje je 4. (nejvyšší) stupen ventilátoru,je to díl za 500 na vraku nebo 1200 novy ale mě to nevadilo tak jsem to neřešil.
Ostatní:
- Původ CZ, 03/2013 řádně doplacen leasing
Najeté kilometry jsou pravdivé, doložím průběžnými doklady ze servisů či STK!
- Spotřeba cca 4.3-4.8l/100,v zimě 5.2 a to nejsem brzda provozu! Motor krásně táhne, nekouří.
Olej měněn pravidelně po 15.000 a ne po 30 jak doporucuje Renault.
Auto jezdilo v drtive vetsine dlouhe trasy - do prace + z5 28+28km denne. O vikendech Zlin-Brno ci Praha.
Dálniční známka 2013
Vše co jsem zde uvedl jsem schopen doložit či prokázat. Nemám problém s jakoukoliv prohlídkou či delší zkušební jízdou.
Firemní polepy budou pri prodeji odstraněny. Žádný strach že jde o vyhrkanou firemní káru,prvních 50.000 s tim najel šéf a od 50ti s ním jezdím jenom já.
cena:
když budu ignorovat prvních pár vozů z Áček za 120,jsou v tomhle stavu od 130.000 nahoru.
Myslím si ze 145.000 za auto bez investic,se spolehlivým dieselovym motorem, dolozenými kilometry a puvodem není zase tak moc.
Důvod prodeje je jen a pouze krize "středního věku" a touha po coupe.
OT povolen (s vyjímkou Nisma) :-)